OPGEPAST - VOORINSCHRIJVINGEN FREERUNNING

Elke groep krijgt een maximum aantal leden toegewezen en in september/oktober schrijven we daarom enkel nog freerunners in in de groepen waar nog plaats is. Na 28 juni posten we een update met de groepen waarvoor in september 2018 nog kan geprobeerd en ingeschreven worden. Er is een voorrangsregel voor de huidige leden.
Een mail naar adamwildgym@gmail.com en info@wildgym.be geeft je antwoord op je vragen en prijsinformatie.

 

Freerunning of Parkour
is ontstaan als een sport om zo snel mogelijk van punt A naar punt B te gaan, niet over een bestaand pad, maar rechtdoor, dus ook over die bank springen, dat muurtje klimmen, langs die tak zwieren enzovoort. Tegenwoordig is freerunning veel meer geworden, we springen over de bank met een trick, klimmen kick-ass-style in een boom en met de coolste move zwieren we er weer uit. Ook meisjes zijn natuurlijk van harte welkom! Praktisch: voorzie gemakkelijke kledij en sportschoenen voor als we buiten trainen.

 

Onze Rakkers en Kids freerunnen vanaf 5 jaar, tot het 6de leerjaar (5 jarigen worden pas toegelaten na een proefles, ze moeten motorisch en qua ingesteldheid ver genoeg staan om aan te sluiten).

 

Meerdere lessen per week kunnen gecombineerd worden in het jaarabonnement. We trainen elke schoolweek of weekends aansluitend aan een schoolweek.

 

Waar & wanneer

 

Freerunning 3 - Rakkers (5 - 11 jaar)

Donderdag van 18u tot 19u30, Tumblingzaal Herent

Freerunning 3 - Kids (5 - 13 jaar)

Zaterdag van 16u tot 17u30, Tumblingzaal Herent

 

Freerunning 2 - Kerels (11 jaar +)

Donderdag van 19u30 tot 21u30, Tumblingzaal Herent

Freerunning 2 - Gasten (10 jaar +)

Zondag van 18u tot 20u, Tumblingzaal Herent

 

Freerunning 3 - Jam (14 jaar +, gevorderden)

Zaterdag van 19u30 tot 21u, Turnhal Den Dijk Haacht

 

De lesgevers

 

Adam

Kobe

Kenji

Sebastian

Thijs

Cedric D

Berwout

Simon

Cedric V

Kasper

Quinten

Xander