INSCHRIJVEN VOOR FREERUNNING

In juni werd reeds vooringeschreven voor Freerunning door de boys & girls die vorig schooljaar al lessen volgden. De beide donderdaglessen zitten aan het maximum. Voor onze zaterdag- en zondaglessen zijn er nog meer plaatsen vrij.

 

WACHTLIJST - Omdat we merken dat een aantal boys in de loop van een schooljaar hun enthousiasme verliezen, maken we in januari plaats voor nieuw enthousiasme. Sta je op de wachtlijst, dan contacteren we jou en kan je misschien aansluiten in een Freerunning groep vanaf januari 2019.

Een mail naar adamwildgym@gmail.com en info@wildgym.be geeft antwoord op je verdere vragen over de lessen en lidgelden.

 

Freerunning of Parkour
is ontstaan als een sport om zo snel mogelijk van punt A naar punt B te gaan, niet over een bestaand pad, maar rechtdoor, dus ook over die bank springen, dat muurtje klimmen, langs die tak zwieren enzovoort. Tegenwoordig is freerunning veel meer geworden, we springen over de bank met een trick, klimmen kick-ass-style in een boom en met de coolste move zwieren we er weer uit. Ook meisjes zijn natuurlijk van harte welkom! Praktisch: voorzie gemakkelijke kledij en sportschoenen voor als we buiten trainen.

 

Onze Rakkers en Kids freerunnen vanaf 5 jaar, tot het 6de leerjaar (5-jarigen worden pas toegelaten na een proefles, ze moeten motorisch en qua ingesteldheid ver genoeg staan om aan te sluiten).

 

Meerdere lessen per week kunnen gecombineerd worden in het jaarabonnement. We trainen elke schoolweek of weekends aansluitend aan een schoolweek.

 

Waar & wanneer

 

Freerunning 3a - Rakkers (5 - 11 jaar)

Donderdag van 18u tot 19u30, Tumblingzaal Herent

 

Freerunning 3b - Kids (5 - 13 jaar)

Zaterdag van 15u tot 16u30, Tumblingzaal Herent

 

Freerunning 2a - Kerels (11+ jaar)

Donderdag van 19u30 tot 21u30, Tumblingzaal Herent

 

Freerunning 2b - Gasten (10+ jaar)

Zondag van 18u tot 20u, Tumblingzaal Herent

 

Freerunning 1 - Jam (14+ jaar, gevorderden)

Zaterdag van 21u tot 23u, Turnhal Den Dijk Haacht

 

De lesgevers

 

Adam DB

Kobe P

Kenji

Sebastian VL

Thijs F

Berwout O

Simon E

Cedric V

Kasper N

Quinten P

Xander DK

Noah R

Fynke J