wildgym.be

Ver weg van alle werelden, midden in een eindeloze en bodemloze oceaan, liggen een aantal eilanden met wel erg bijzondere inwoners. Verenigd op een eiland, maar gescheiden door een wereld van verschil, ben je ofwel inwoner van Asfalt, ofwel van Weleer.

 

Asfalt

Asfalt, geregeerd door Smeerlap Smog en Griezel Grauw neemt het grootste deel van de eilanden in. Dat is niet toevallig, want Grauw & Smog hebben er een doelstelling van gemaakt om zoveel mogelijk van Weleer te veroveren. Griezel Grauw (voor de vrienden Gruwelijke Griezel Grauw) is van mening dat hij systematisch land mag ontnemen van Weleer, want Weleer vindt hij ongeordend, onvoorspelbaar en (nog het ergste van al) kleurrijk!
Liefst heeft hij alles netjes op orde, rechtlijnig en in zijn absolute lievelingskleur: grauw.

 

Weleer

In Weleer zien enkel de grensbewoners dat Asfalt oprukt en al de kleuren (bijvoorbeeld: oorverdovend oranje, rozig rood, blinkend blauw en gigantisch geel) vergrijzen naar grauw. Niemand weet welke kleur grauw precies is, maar de Weleerders zijn het er wel over eens dat het niet om aan te zien is!

De opmars van Asfalt wordt echter niet waargenomen, of gestopt, door de met kleuren, geuren en bloemen omringde Majesteit Nectar en zijn al even geïsoleerde hofhouding.
Voor Zijne Majesteit Nectar is er geen grauwtje aan de lucht.

 

Flora

Flora woont in Gréepít (Asfalt) en wandelt bijna dagelijks de steile berg op naar Cliff (Weleer) om er bloemen te kopen. Flora vindt grauw een echt (en terecht) lelijke kleur.

Door toeval ontmoet ze in Cliff Zijne Majesteit Nectar en zijn hofhouding. Hun ontmoeting leidt tot een wervelwind van spannende gebeurtenissen en resulteert in, uiteindelijk, één fleurig land.

 

President Flora

President Flora vertelt je graag hoe de wereld veranderde…

12 13 mei 2018

Wild Gym Show

IVD Veltem