Onze vakantiekampen staan open voor leden en niet-leden, voor alle jongens en meisjes tussen 4 en 12 jaar. Een Wild Gym vakantiekamp dat is trampoline, ropeskipping, spel, airtrack (luchtkussen van 15 meter), dans, wedstrijdjes, turnen en meer. De activiteiten zijn gepland tussen 9 en 16u, maar voor en na is er nog een uur opvang. Wees op tijd met je inschrijving, want de kampen lopen vaak erg snel vol.

 

Indien een kamp volzet is, leggen wij een wachtlijst aan voor in geval van annulaties.

 

Zomerkamp 1 - 8 juli tot 12 juli 2019 - Warotzaal Winksele

Zomerkamp 2 - 15 juli tot 19 juli 2019 - Warotzaal Winksele

Zomerkamp 3 - 29 juli tot 2 aug 2019 - Warotzaal Winksele

Zomerkamp 4 - 26 aug tot 30 aug 2019 - Warotzaal Winksele

 

Onze zomerkampen zijn toppers! We zien de kinderen jaar na jaar terug komen en soms zelfs in meer dan één zomerkamp per jaar. Dat bewijst toch wel hoe leuk ze zijn. Inschrijven kan nu al zodat je jouw zomermaanden optimaal kunt plannen.

Deze kampen kosten €120 voor niet-leden en €100 voor Wild Gym leden, inclusief opvang en activiteiten tussen 8 en 17u, drank en 4uurtje.

 

Annulatievoorwaarden

In geval van kamp-annulatie worden € 10 administratie kosten in rekening gebracht. In geval van kamp-annulatie minder dan 2 maand voor aanvang van kamp, worden € 20 in rekening gebracht.

Bij annulatie, minder dan 2 weken voor aanvang van kamp, wordt € 25 in rekening gebracht mits de vrijgekomen plaats door iemand op de wachtlijst wordt ingevuld. Indien dit laatste niet mogelijk is, wordt geen terugstorting gedaan.

 

Betalingsvoorwaarden

Een inschrijving is pas definitief na betaling van het kamp. De betaling dient uiterlijk binnen de 2 weken na inschrijving te gebeuren, zoniet kan Wild Gym de inschrijving eenzijdig annuleren om andere geïnteresseerde deelnemers toe te laten.

 

Vanaf midden januari kan je via de onderstaande Kamp-Knop inschrijven voor de Zomerkampen. Heb je nog wat vragen of een opmerking dan kan je mailen naar kampen@wildgym.be

De Kamp-Knop laat enkel inschrijven voor kampen waarvoor de registratie lopend is.